Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia
(1)
Autor
Świetlikowska Urszula
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
nieznany (xxx)
(1)
Temat
Agroturystyka
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólne podstawy agroturystyki. Socjologiczne uwarunkowania planowania promocji i rozwoju agroturystyki. Zagroda wiejska. Podstawy architektury wnętrz mieszkalnych. Produkcja żywności na cele działalności agroturystycznej. Zasady żywienia i ich praktyczna realizacja w działalności agroturystycznej. Higiena przyrządzania potraw i posiłków. Podstawy organizacyjno-prawne i marketingowe usług agroturystycznych.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.43735 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej