Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia
(1)
Autor
Dołowy Anna
(1)
Panasiuk Aleksander
(1)
Szostak Daniel
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
nieznany (xxx)
(1)
Temat
Hotelarstwo
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Usługi
(1)
Zarządzanie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Turystyka)
Podstawy hotelarstwa. Rynek usług hotelarskich. Eksploatacja hotelu. Zarządzanie hotelem. Gastronomia i usługi towarzyszące działalności hotelarskiej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.46299 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej