Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(6)
Forma i typ
Książki
(6)
Publikacje fachowe
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(5)
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(5)
Czytelnia
(2)
Autor
Buczkowska-Gołąbek Karolina
(1)
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Hasik Jan Marian
(1)
Kociszewski Piotr (1987- )
(1)
Makała Halina
(1)
Mikuta Beata
(1)
Mucha-Szajek Ewa
(1)
Sawicki Bogusław (1952- )
(1)
Skrzypczak Karol
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(1)
Żelazna Krystyna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(5)
nieznany (0ol)
(1)
Język
polski
(3)
angielski
(1)
nieznany (xxx)
(1)
Temat
Turystyka
(4)
Żywienie
(4)
Rekreacja
(2)
Agroturystyka
(1)
Aktywność fizyczna
(1)
Doliny
(1)
Dziedzictwo kulinarne
(1)
Dziedzictwo kulturowe
(1)
Ekonomia
(1)
Krajoznawstwo
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Kulinaria a turystyka
(1)
Lista produktów tradycyjnych
(1)
Lubuski Szlak Wina i Miodu
(1)
Marketing
(1)
Marketing regionalny
(1)
Marketing turystyczny
(1)
Odżywianie
(1)
Organizacja
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Produkt regionalny
(1)
Produkty regionalne
(1)
Produkty tradycyjne
(1)
Profilaktyka zdrowia
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Region turystyczny
(1)
Rolnictwo
(1)
Sport
(1)
Sportowcy
(1)
Turystyka i gastronomia
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Turystyka medyczna
(1)
Turystyka wiejska
(1)
Zakwaterowanie turystyczne
(1)
Zakłady żywienia zbiorowego
(1)
Zdrowie
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Temat: miejsce
Barycz (rzeka)
(1)
Województwo podlaskie (1999- )
(1)
Gatunek
Case study (studium przypadku)
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
6 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.55587 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.55874 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33255 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.55885 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.52862 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej