Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(40)
IBUK Libra
(25)
Forma i typ
Książki
(38)
E-booki
(25)
Czasopisma
(2)
Dostępność
dostępne
(40)
tylko na miejscu
(16)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(26)
Dla pracowników AWF
(14)
Czytelnia
(16)
Autor
Kunachowicz Hanna
(3)
Gawęcki Jan
(2)
Gawęcki Jan (1944- )
(2)
Iwanow Krystyna
(2)
Jarosz Mirosław
(2)
Kobyłka Agata
(2)
Kruk Wacław
(2)
Marć Małgorzata
(2)
Monikowski Kazimierz
(2)
Mossor-Pietraszewska Teresa
(2)
Nadolna Irena
(2)
Pankiewicz Urszula
(2)
Przygoda Beata
(2)
Bajan Bartłomiej
(1)
Bartniczak Bartosz
(1)
Barysz Agnieszka
(1)
Bereżnicka Joanna
(1)
Berger Stanisław (1923- )
(1)
Beszterda-Buszczak Monika
(1)
Białkowska Magdalena
(1)
Bilczyński Jacek
(1)
Bodalski T
(1)
Borys Tadeusz
(1)
Broda Ewa
(1)
Budzeń Małgorzata
(1)
Charzewska Jadwiga
(1)
Czapski Janusz
(1)
Czapski Janusz (1946- )
(1)
Czarnowska-Misztal Elżbieta
(1)
Czekaj Marta
(1)
Czubak Wawrzyniec
(1)
Delavier Frédéric
(1)
Dominik Piotr
(1)
Doniak Magdalena
(1)
Fox Christyan
(1)
Frączek Barbara
(1)
Furmaga Barbara
(1)
Gacek Maria
(1)
Gajewska Danuta
(1)
Gogół Aleksandra
(1)
Granecka Bożena
(1)
Grzesińska Wiesława
(1)
Grzymisławski Marian
(1)
Gundill Michael
(1)
Gustaw Klaudia
(1)
Góral Małgorzata
(1)
Górna Małgorzata
(1)
Gęska Olga
(1)
Halamska Maria
(1)
Halicka Ewa
(1)
Heller Józef
(1)
Horszczaruk I
(1)
Januś Ewa
(1)
Jeznach Maria
(1)
Józwiak Wojciech
(1)
Jędruchniewicz Andrzej
(1)
Jędrusek-Golińska Anna
(1)
Kaczmarek Mirosława
(1)
Kaczmarski Maciej (1943- )
(1)
Kaczorowska Joanna
(1)
Kalinowski Sławomir
(1)
Kanikowska Alina
(1)
Kaye Alexa
(1)
Kaźmierczak Andrzej
(1)
Klepacka Anna M
(1)
Klimczak Inga
(1)
Knighton Kate
(1)
Kokoszka Katarzyna
(1)
Korotkiewicz-Kaczmarska Elżbieta
(1)
Koziolek Adam
(1)
Kozioł Leszek
(1)
Kozłowski Paweł
(1)
Krauze Magdalena
(1)
Krauze Stanisław
(1)
Krzaczyńska Joanna
(1)
Krzywdzińska-Bartkowiak Mirosława
(1)
Kucia-Guściora Beata
(1)
Kulawik Jacek
(1)
Kučanskaâ Anna Vasil'evna
(1)
Kučanskaâ Anna Vasil'evna. Leczymy się sami - jak rozpoznać, zapobiec, wyleczyć
(1)
Kączkowski Jerzy (1925-2004)
(1)
Kęsak Paulina
(1)
Kłoczko-Gajewska Anna
(1)
Langley-Evans Simon
(1)
Markiewicz Olga
(1)
Matuszkiewicz Andrzej
(1)
Meredith Susan
(1)
Michalak Magdalena
(1)
Mikołajczyk-Bator Katarzyna
(1)
Mirkowska Zofia
(1)
Moszak Małgorzata
(1)
Musiał Wiesław
(1)
Nakonieczna Kinga
(1)
Nestorowicz Renata
(1)
Neumann Georg
(1)
Ocieczek Aneta
(1)
Pachołek Bogdan
(1)
Palich Piotr
(1)
Piekarska J
(1)
Pijanowski Eugeniusz
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(9)
2010 - 2019
(33)
2000 - 2009
(11)
1990 - 1999
(5)
1970 - 1979
(4)
1960 - 1969
(1)
1950 - 1959
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(64)
Niemcy
(1)
Język
polski
(41)
nieznany (xxx)
(22)
angielski
(1)
niemiecki
(1)
Temat
Żywność
(36)
Odżywianie
(13)
Sportowcy
(6)
Biochemia
(5)
Dietetyka
(5)
Promocja zdrowia
(4)
Żywienie
(4)
Fizjologia żywienia
(3)
Medycyna
(3)
Zdrowie
(3)
Badanie żywności
(2)
Edukacja zdrowotna
(2)
Gastronomia
(2)
Higiena
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Sport
(2)
Sporty
(2)
Turystyka
(2)
Zdrowie publiczne
(2)
Aktywność fizyczna
(1)
Alergia
(1)
Alergia pokarmowa
(1)
Alergia pokarmowa u dzieci
(1)
Alkohol
(1)
Bezpieczeństwo żywności
(1)
Białka pokarmowe
(1)
Białka w żywieniu
(1)
Chemia analityczna
(1)
Choroby
(1)
Choroby przenoszone drogą płciową
(1)
Chorzy
(1)
Ciąża
(1)
Czas wolny
(1)
Dieta
(1)
Dietetyczne środki spożywcze
(1)
Dodatki do żywności
(1)
Dodatki żywieniowe
(1)
Dopalacze
(1)
Działania w zdrowiu publicznym
(1)
Fitoterapia
(1)
Genetyka molekularna
(1)
Gimnastyka
(1)
Grupy społeczne
(1)
Gry sportowe
(1)
Health
(1)
Hygiene
(1)
Konsumenci
(1)
Kreatynina
(1)
Kwas moczowy
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Marketing
(1)
Metabolizm organizmu
(1)
Młodzież
(1)
Nadwrażliwość pokarmowa
(1)
Nutrition
(1)
Nutrition hygiene
(1)
Otyłość
(1)
Picie alkoholu
(1)
Podręczniki
(1)
Produkty spożywcze
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Rekreacja fizyczna
(1)
Rodniki wolne
(1)
Ryzyko zdrowotne
(1)
Sportowcy -- żywienie -- poradniki
(1)
Sportowcy wyczynowi
(1)
Stan odżywienia
(1)
Stres oksydacyjny
(1)
Styl życia
(1)
Suplementy diety
(1)
Sól
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Trening (sport)
(1)
Trening siłowy
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Wegetarianizm
(1)
Woda
(1)
Zaburzenia związane z używaniem środków uzależniających i odurzających
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Ziołolecznictwo
(1)
Ćwiczenia gimnastyczne
(1)
Żywność dla dzieci
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Żywność pochodzenia zwierzęcego
(1)
Gatunek
Praca zbiorowa
(5)
Czasopisma polskie
(1)
Dysertacje i rozprawy akademickie [Typ publikacji]
(1)
Podręcznik akademicki
(1)
Podręczniki [Typ publikacji]
(1)
Prace zebrane [Typ publikacji]
(1)
Prasa specjalistyczna
(1)
65 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Podstawy marketingu żywności / red. Maria Jeznach. - Warszawa : Wydaw. SGGW, 2007. - 176, [1] s. : il. ; 24 cm.
Czytelnia: II.48839 Higiena
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. II.48839 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.18472 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. I.34656 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.18179 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.30040 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.21201 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski. - Wyd. 2 popr. i uzup. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1972. - 597, [2] s. : il., err.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.30316 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.50937 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólne wiadomości o żywieniu. Kalorymetria. Składniki pokarmowe i normy ich spożycia. Normy żywienia i wyżywienia. Zasady planowania i oceny jadłospisów. Podstawy dietetyki. Żywienie wybranych grup ludności. Charakterystyka dwunastu grup produktów spożywczych. Zatrucia pokarmowe. Gastronomia w hotelach. Wizerunek zawodowy kelnera. Zasady obsługi stosowane w zakładach gastronomicznych. Obsługa na piętrze. Wybrane zagadnienia z zasad serwowania. Charakterystyka bankietów organizowanych przez gastronomię hotelową. Charakterystyka konsumentów. Zasady serwowania deserów. Zasady serwowania kuchni polskiej i obcych narodów. Systemy rozliczeń kelnerskich. Bezpieczeństwo i higiena pracy w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46479 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33353, A.34847, A.32874, A.34846, A.34848, A.33352, A.34845, A.33354 (8 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33355 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.9088, II.17550 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Monografie / Akademia Wychowania Fizycznego im. Bronisława Czecha w Krakowie, ISSN 2082-7202 ; nr 24)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50066 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.47893 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.48303 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.57141, A.57142, A.57139, A.57143, A.57140 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.49307 (1 egz.)
Czasopismo
W koszyku
Dwumiesięcznik, 2016-2023
Wcześniejsza częstotliwość: Kwartalnik, 2013-2015
2013, nr 1 (wiosna)-2023, nr 6(58).
Zawartość zasobu Czasopisma B.s.
2015, nr 4
2016, nr 1-6
2017, nr 1-6
2018, nr 1
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.52289, A.52288, A.52290 (3 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.44903, A.44904, A.44905, A.44906 (4 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.44907 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.52312, A.52310 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.52311 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.58899 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50065 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kompendium zawiera wiedzę na temat rodzajów żywności, tradycyjnych i nowoczesnych metod jej wytwarzania oraz jakości i bezpieczeństwa dla konsumenta. Kompendium ma uświadomić czytelnikowi ścisłe związki między żywnością, żywieniem i zdrowiem, prostować fałszywe informacje i wyjaśniać kontrowersyjne problemy związane z tematyką książki np. żywność transgeniczna, wegetarianizm, interakcje leków z zywnością, diety, ksenobiotyki itp.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.43028 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.43029 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej