Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(8)
Forma i typ
Książki
(8)
Dostępność
dostępne
(8)
tylko na miejscu
(7)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(6)
Dla pracowników AWF
(2)
Czytelnia
(7)
Autor
Białkowska Magdalena
(1)
Czapski Janusz
(1)
Czarnowska-Misztal Elżbieta
(1)
Dominik Piotr
(1)
Gawęcki Jan
(1)
Jarosz Mirosław
(1)
Kanikowska Alina
(1)
Krauze Stanisław
(1)
Kunachowicz Hanna
(1)
Kączkowski Jerzy (1925-2004)
(1)
Langley-Evans Simon
(1)
Mossor-Pietraszewska Teresa
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Stasiak Maciej
(1)
Turlejska Halina
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(3)
1970 - 1979
(1)
Kraj wydania
Polska
(8)
Język
nieznany (xxx)
(6)
polski
(2)
Temat
Żywność
(8)
Odżywianie
(4)
Dietetyka
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Badanie żywności
(1)
Biochemia
(1)
Ciąża
(1)
Dodatki do żywności
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Gastronomia
(1)
Genetyka molekularna
(1)
Higiena
(1)
Metabolizm organizmu
(1)
Podręczniki
(1)
Stan odżywienia
(1)
Turystyka
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Gatunek
Podręcznik akademicki
(1)
Podręczniki [Typ publikacji]
(1)
8 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.30040 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.47893 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.57141, A.57142, A.57139, A.57143, A.57140 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.49307 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kompendium zawiera wiedzę na temat rodzajów żywności, tradycyjnych i nowoczesnych metod jej wytwarzania oraz jakości i bezpieczeństwa dla konsumenta. Kompendium ma uświadomić czytelnikowi ścisłe związki między żywnością, żywieniem i zdrowiem, prostować fałszywe informacje i wyjaśniać kontrowersyjne problemy związane z tematyką książki np. żywność transgeniczna, wegetarianizm, interakcje leków z zywnością, diety, ksenobiotyki itp.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.43028 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.43029 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.44903, A.44904, A.44905, A.44906 (4 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.44907 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.36605 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.47878 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.36606 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. - Wyd. 15 - 1 dodr. (PWN). - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017. - 463, [1] s. : il. ; 24 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.59373, A.57447, A.59372 (3 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.54691 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46051, A.46052 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.45830 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej