Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(3)
tylko na miejscu
(3)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(3)
Czytelnia
(3)
Autor
Dominik Piotr
(1)
Kączkowski Jerzy (1925-2004)
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(2)
nieznany (xxx)
(1)
Temat
Żywność
(3)
Odżywianie
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Badanie żywności
(1)
Biochemia
(1)
Dodatki do żywności
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Gastronomia
(1)
Genetyka molekularna
(1)
Higiena
(1)
Metabolizm organizmu
(1)
Stan odżywienia
(1)
Turystyka
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Gatunek
Podręcznik akademicki
(1)
Podręczniki [Typ publikacji]
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.57141, A.57142, A.57139, A.57143, A.57140 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.49307 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. - Wyd. 15 - 1 dodr. (PWN). - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017. - 463, [1] s. : il. ; 24 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.59373, A.57447, A.59372 (3 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.54691 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46051, A.46052 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.45830 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej