Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(3)
IBUK Libra
(1)
Forma i typ
Książki
(3)
E-booki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(2)
Czytelnia
(1)
Autor
Cooper Leanne
(1)
Fairburn Christopher G
(1)
Kamińska Aleksandra (tłumacz)
(1)
Kanclerz Anna
(1)
Radwan Beata
(1)
Teachman Bethany
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Psychologia
(2)
Aktywność fizyczna
(1)
Anoreksja
(1)
Bulimia
(1)
Dzieci
(1)
Kompulsywne jedzenie
(1)
Obraz własnego ciała
(1)
Odżywianie
(1)
Preferencje żywieniowe
(1)
Profilaktyka zdrowotna
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Psychoterapia
(1)
Składniki odżywcze
(1)
Zaburzenia odżywiania
(1)
Zaburzenia zachowań żywieniowych
(1)
Zaburzenia zachowań żywieniowych u dzieci
(1)
Zaburzenia zachowań żywieniowych u nastolatków
(1)
Zaburzenia żywieniowe
(1)
Zachowania żywieniowe
(1)
Zachowanie związane z odżywianiem
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zdrowie
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Żywienie
(1)
Gatunek
Praca zbiorowa
(1)
4 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.55513 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.56311 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. A.53938 (1 egz.)
E-book
W koszyku
Forma i typ
Gatunek
W niniejszym numerze czasopisma zamieszczono cztery artykuły naukowe oraz jedną rekomendację książki. Przedmiotem pierwszego artykułu jest charakterystyka wybranych aktualnych trendów żywieniowych i dietetycznych. Wskazano na istotę, korzyści oraz ograniczenia wynikające ze stosowania diety wegetariańskiej, wegańskiej i fleksitariańskiej, diety eliminacyjnej (diet bezglutenowej i bez laktozy), diety o niskim indeksie glikemicznym, diety w insulinooporności, diety wpływającej na zdrowie psychiczne (tzw. żywności komfortowej, żywności wpływającej pozytywnie na nastrój i emocje i uważnego jedzenia), oraz diet, które mają na celu elimanację marnotrawstwa jedzenia (tzw. zero odpadów, mniej odpadów, ekologiczna konsumpcja).
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej