57244
Książka
W koszyku
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33255 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej