56996
Status dostępności:
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.19500/24, A.19500/18, A.19500/1, A.19500/26, A.19500/6, A.19500/9, A.19500/21, A.19500/29, A.19500/10, A.19500/16, A.19500/5, A.19500/28, A.19500/11, A.19500/4, A.19500/3, A.19500/15, A.19500/22, A.19500/14, A.19500/7, A.19500/12, A.19500/27, A.19500/13, A.19500/23, A.19500/2, A.19500/17, A.19500/20, A.19500/25, A.19500/8, A.19500/19 (29 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.30353 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Cz. 1: Tabele składu i wartości odżywczych produktów spożywczych. - Warszawa, PZWL, 1972
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 148-152
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej