57201
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólne podstawy agroturystyki. Socjologiczne uwarunkowania planowania promocji i rozwoju agroturystyki. Zagroda wiejska. Podstawy architektury wnętrz mieszkalnych. Produkcja żywności na cele działalności agroturystycznej. Zasady żywienia i ich praktyczna realizacja w działalności agroturystycznej. Higiena przyrządzania potraw i posiłków. Podstawy organizacyjno-prawne i marketingowe usług agroturystycznych.
Status dostępności:
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.43735 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 510-525, również przy rozdz.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej