Sorting
Source
Księgozbiór
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Wypożyczalnia Ogólna
(1)
Czytelnia
(1)
Author
Hasik Jan Marian
(1)
Skrzypczak Karol
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Medycyna
(1)
Odżywianie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Sport
(1)
Sportowcy
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(1)
Odżywianie - higiena - podręczniki akademickie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Sport
(1)
Sportowcy - żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręczniki akademickie
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.33255 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again