Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(39)
Forma i typ
Książki
(37)
Czasopisma
(2)
Dostępność
dostępne
(39)
tylko na miejscu
(15)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(26)
Dla pracowników AWF
(14)
Czytelnia
(15)
Autor
Kunachowicz Hanna
(3)
Gawęcki Jan (1944- )
(2)
Iwanow Krystyna
(2)
Jarosz Mirosław
(2)
Monikowski Kazimierz
(2)
Mossor-Pietraszewska Teresa
(2)
Nadolna Irena
(2)
Przygoda Beata
(2)
Barysz Agnieszka
(1)
Berger Stanisław (1923- )
(1)
Białkowska Magdalena
(1)
Bilczyński Jacek
(1)
Bodalski T
(1)
Charzewska Jadwiga
(1)
Czapski Janusz
(1)
Czapski Janusz (1946- )
(1)
Czarnowska-Misztal Elżbieta
(1)
Delavier Frédéric
(1)
Dominik Piotr
(1)
Fox Christyan
(1)
Frączek Barbara
(1)
Gacek Maria
(1)
Gajewska Danuta
(1)
Gawęcki Jan
(1)
Granecka Bożena
(1)
Grzesińska Wiesława
(1)
Gundill Michael
(1)
Heller Józef
(1)
Horszczaruk I
(1)
Jeznach Maria
(1)
Kaczmarski Maciej (1943- )
(1)
Kanikowska Alina
(1)
Knighton Kate
(1)
Korotkiewicz-Kaczmarska Elżbieta
(1)
Kozłowski Paweł
(1)
Kołodziejska Ilona
(1)
Krauze Stanisław
(1)
Kruk Wacław
(1)
Krzaczyńska Joanna
(1)
Kučanskaâ Anna Vasil'evna
(1)
Kučanskaâ Anna Vasil'evna. Leczymy się sami - jak rozpoznać, zapobiec, wyleczyć
(1)
Kączkowski Jerzy (1925-2004)
(1)
Langley-Evans Simon
(1)
Malinowska-Pańczyk Edyta
(1)
Marć Małgorzata
(1)
Matuszkiewicz Andrzej
(1)
Meredith Susan
(1)
Neumann Georg
(1)
Ocieczek Aneta
(1)
Palich Piotr
(1)
Piekarska J
(1)
Pijanowski Eugeniusz
(1)
Pikor-Półtorak Anna
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Rusiecka Olga
(1)
Starzyńska Feliksa
(1)
Stasiak Maciej
(1)
Szczygieł A
(1)
Szymański Marek (1965- )
(1)
Turlejska Halina
(1)
Waberska Anna
(1)
Zając Adam
(1)
Zawistowska Zofia
(1)
Zmitrowicz Mariola
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
2010 - 2019
(15)
2000 - 2009
(11)
1990 - 1999
(5)
1970 - 1979
(4)
1960 - 1969
(1)
1950 - 1959
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(38)
Niemcy
(1)
Język
polski
(25)
nieznany (xxx)
(13)
angielski
(1)
niemiecki
(1)
Temat
Żywność
(37)
Medycyna
(13)
Odżywianie
(13)
Sportowcy
(6)
Biochemia
(5)
Dietetyka
(4)
Sport
(4)
Żywienie
(4)
Fizjologia żywienia
(3)
Badanie żywności
(2)
Gastronomia
(2)
Higiena
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Promocja zdrowia
(2)
Sporty
(2)
Turystyka
(2)
Zdrowie
(2)
Aktywność fizyczna
(1)
Alergia
(1)
Alergia pokarmowa
(1)
Alergia pokarmowa u dzieci
(1)
Białka pokarmowe
(1)
Białka w żywieniu
(1)
Chemia analityczna
(1)
Chorzy
(1)
Ciąża
(1)
Czas wolny
(1)
Dieta
(1)
Dietetyczne środki spożywcze
(1)
Dodatki do żywności
(1)
Dodatki żywieniowe
(1)
Edukacja zdrowotna
(1)
Fitoterapia
(1)
Genetyka molekularna
(1)
Gimnastyka
(1)
Grupy społeczne
(1)
Gry sportowe
(1)
Health
(1)
Hygiene
(1)
Konsumenci
(1)
Kreatynina
(1)
Kwas moczowy
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Marketing
(1)
Metabolizm organizmu
(1)
Mikrobiologia
(1)
Mikrobiologia żywności
(1)
Młodzież
(1)
Nadwrażliwość pokarmowa
(1)
Nutrition
(1)
Nutrition hygiene
(1)
Otyłość
(1)
Podręczniki
(1)
Produkty spożywcze
(1)
Rekreacja fizyczna
(1)
Rodniki wolne
(1)
Socjologia
(1)
Sportowcy -- żywienie -- poradniki
(1)
Sportowcy wyczynowi
(1)
Stan odżywienia
(1)
Stres oksydacyjny
(1)
Suplementy diety
(1)
Sól
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Trening (sport)
(1)
Trening siłowy
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Woda
(1)
Zdrowie publiczne
(1)
Ziołolecznictwo
(1)
Ćwiczenia gimnastyczne
(1)
Żywność dla dzieci
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Gatunek
Podręczniki [Typ publikacji]
(2)
Czasopisma polskie
(1)
Dysertacje i rozprawy akademickie [Typ publikacji]
(1)
Prasa specjalistyczna
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(11)
Żywność
(8)
Żywność - sport
(6)
Żywność - tablice i wzory
(4)
Odżywianie
(3)
Odżywianie - higiena
(3)
Sportowcy - żywienie
(3)
Żywność - higiena
(3)
Biochemia
(2)
Biochemia - żywność
(2)
Dietetyka
(2)
Fizjologia żywienia
(2)
Gastronomia - organizacja
(2)
Higiena
(2)
Odżywianie - higiena - tablice i wzory
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Sport
(2)
Sportowcy - odżywianie
(2)
Żywienie
(2)
Żywność - biochemia
(2)
Żywność - marketing
(2)
Żywność - technologia
(2)
Aktywność fizyczna - fizjologia
(1)
Alergia - pokarmy
(1)
Badanie żywności
(1)
Biochemia - diagnostyka - dzieci
(1)
Biochemia - odżywianie - sport
(1)
Chemia analityczna
(1)
Chorzy - żywienie
(1)
Ciąża - żywność
(1)
Czas wolny - wpływ na zdrowie
(1)
Dietetyczne środki spożywcze - stosowanie
(1)
Dietetyka - choroby
(1)
Dietetyka - podręcznik
(1)
Dietetyka - zagadnienia
(1)
Edukacja zdrowotna
(1)
Gastronomia - higiena
(1)
Genetyka molekularna
(1)
Gimnastyka
(1)
Grupy społeczne - a odżywianie - Polska - badanie - 1982-1991 r
(1)
Gry sportowe
(1)
Health
(1)
Hygiene
(1)
Konsumenci - edukacja
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Marketing - żywność
(1)
Medycyna - pokarmy
(1)
Medycyna - wydawnictwa popularne
(1)
Metabolizm organizmu
(1)
Mikrobiologia
(1)
Mikrobiologia żywności
(1)
Młodzież - odżywianie - wpływ na zdrowie - badania - Polska - 1982-1991 r
(1)
Nadwrażliwość pokarmowa - alergia
(1)
Nutrition
(1)
Nutrition hygiene
(1)
Odżywianie - a grupy społeczne - Polska - 1982-1991 r
(1)
Odżywianie - higiena - młodzież - Polska - badanie - 1982-1991 r
(1)
Odżywianie - higiena - podręcznik
(1)
Odżywianie - higiena - podręcznik dla szkół zawodowych
(1)
Odżywianie - higiena - podręczniki akademickie
(1)
Odżywianie - zagadnienia
(1)
Otyłość - a odżywianie - badanie - Polska - 1960-2005 r
(1)
Otyłość - choroby - zapobieganie i leczenie
(1)
Podręczniki
(1)
Produkty spożywcze - wartość odżywcza
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Promocja zdrowia - odżywianie
(1)
Rekreacja fizyczna
(1)
Socjologia
(1)
Sport - fizjologia
(1)
Sport - żywienie
(1)
Sportowcy - metabolizm
(1)
Sportowcy -- żywienie -- poradniki
(1)
Sportowcy wyczynowi - żywienie białkiem
(1)
Stres oksydacyjny
(1)
Suplementy diety
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Trening (sport) - aspekt fizjologiczny
(1)
Trening siłowy - poradniki
(1)
Turystyka
(1)
Turystyka - a odżywianie
(1)
Woda - jakość - Polska - 1990-
(1)
Zdrowie
(1)
Zdrowie - podstawy biologiczne
(1)
Zdrowie publiczne - Polska - 1990-
(1)
Ziołolecznictwo - wydawnictwa popularne
(1)
Ćwiczenia gimnastyczne
(1)
Żywienie - dietetyka
(1)
Żywienie - potrawy - produkty przetworzone
(1)
Żywność - ceny - marketing
(1)
Żywność - chemia
(1)
Żywność - ekologia
(1)
Żywność - jakość - Polska - 1990-
(1)
Żywność - kanały marketingowe
(1)
Żywność - marketing personalny
(1)
Żywność - opakowania - marketing
(1)
Żywność - podręcznik
(1)
Żywność - podręczniki akademickie
(1)
Żywność - promocja handlowa
(1)
Żywność - reklama
(1)
39 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.18472 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. I.34656 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.60103 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. II.48839 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.18179 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.21201 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski. - Wyd. 2 popr. i uzup. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1972. - 597, [2] s. : il., err.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.30316 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.30040 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.9088, II.17550 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólne wiadomości o żywieniu. Kalorymetria. Składniki pokarmowe i normy ich spożycia. Normy żywienia i wyżywienia. Zasady planowania i oceny jadłospisów. Podstawy dietetyki. Żywienie wybranych grup ludności. Charakterystyka dwunastu grup produktów spożywczych. Zatrucia pokarmowe. Gastronomia w hotelach. Wizerunek zawodowy kelnera. Zasady obsługi stosowane w zakładach gastronomicznych. Obsługa na piętrze. Wybrane zagadnienia z zasad serwowania. Charakterystyka bankietów organizowanych przez gastronomię hotelową. Charakterystyka konsumentów. Zasady serwowania deserów. Zasady serwowania kuchni polskiej i obcych narodów. Systemy rozliczeń kelnerskich. Bezpieczeństwo i higiena pracy w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46479 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33353, A.34847, A.32874, A.34846, A.34848, A.33352, A.34845, A.33354 (8 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33355 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.48303 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50066 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.47893 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.44903, A.44904, A.44905, A.44906 (4 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.44907 (1 egz.)
Czasopismo
W koszyku
Dwumiesięcznik, 2016-2023
Wcześniejsza częstotliwość: Kwartalnik, 2013-2015
2013, nr 1 (wiosna)-2023, nr 6(58).
Zawartość zasobu Czasopisma B.s.
2015, nr 4
2016, nr 1-6
2017, nr 1-6
2018, nr 1
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.58899 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50065 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.57389 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.47872 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.50937 (1 egz.)
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Kwart.
R. 9, nr 1 (2000)- R. 10, nr 2 (2001).
Zawartość zasobu Czasopisma C.1314 Czytelnia Ogólna
2000, 9 nr 1-4
2001, 10 nr 1-2
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej