Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(3)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(3)
Czytelnia
(1)
Autor
Biczysko Władysław
(1)
Górska Grażyna
(1)
Knowles Tim
(1)
Mucha-Szajek Ewa
(1)
Siwiński Wiesław (1934- )
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
nieznany (xxx)
(2)
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(3)
Hotelarstwo
(3)
Turystyka
(2)
Hotele
(1)
Kultura fizyczna
(1)
Słowo kluczowe
Gastronomia - finanse - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Gastronomia - zarządzanie
(1)
Gastronomia - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo
(1)
Hotelarstwo - finanse - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Hotele - zarządzanie
(1)
Kultura fizyczna
(1)
Rekreacja - zarządzanie
(1)
Turystyka
(1)
Turystyka - finanse - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.36133 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.36206 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw. Wartość pieniądza w czasie. Sprawozdania finansowe, jako podstawa analizy finansowej. Planowanie finansowe. Analiza sprawozdań finansowych w działalności turystyczno-hotelarskiej i gastronomicznej. Gospodarowanie kapitałem obrotowym. System podatkowy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.37894, A.42521 (2 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej