Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(12)
Forma i typ
Książki
(12)
Dostępność
dostępne
(12)
tylko na miejscu
(4)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(8)
Dla pracowników AWF
(4)
Czytelnia
(4)
Czytelnia - po rezerwacji
(1)
Autor
Berger Stanisław
(3)
Gawęcki Jan
(3)
Bourne Geoffrey H
(2)
Hryniewiecki Lech
(2)
Kidder George W
(2)
Zając Adam
(2)
Delavier Frédéric
(1)
Gołembowicz Wacław
(1)
Gundill Michael
(1)
Katch Frank I
(1)
Kruk Beata
(1)
Lutosławska Grażyna
(1)
MacArdle William D
(1)
Pikor-Półtorak Anna
(1)
Poprzęcki Stanisław
(1)
Ring Jacek
(1)
Unger-Göbel Ulla
(1)
Waśkiewicz Zbigniew
(1)
Żołnowska Marlena
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
2000 - 2009
(4)
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(1)
1950 - 1959
(3)
Kraj wydania
Polska
(11)
nieznany (xxx)
(1)
Język
polski
(7)
angielski
(2)
nieznany (xxx)
(2)
francuski
(1)
Temat
Odżywianie
(10)
Medycyna
(9)
Biochemia
(6)
Sport
(4)
Sportowcy
(2)
Wysiłek fizyczny
(2)
Żywność
(2)
Chorzy
(1)
Dietetyczne środki spożywcze
(1)
Dodatki żywieniowe
(1)
Nutrition
(1)
Physical effort
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Przemiana materii
(1)
Sporty
(1)
Suplementy diety
(1)
Tkanka tłuszczowa
(1)
Trening (sport)
(1)
Gatunek
Praca doktorska
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(9)
Biochemia
(4)
Odżywianie - higiena
(4)
Sport
(3)
Biochemia - odżywianie - sport
(2)
Odżywianie - biochemia - podręcznik akademicki
(2)
Odżywianie - fizjologia - podręcznik akademicki
(2)
Odżywianie - podręcznik akademicki
(2)
Żywność - biochemia
(2)
Chorzy - żywienie
(1)
Dietetyczne środki spożywcze - stosowanie
(1)
Nutrition - biochemistry - fats
(1)
Odżywianie
(1)
Odżywianie - biochemia
(1)
Odżywianie - biochemia - podręczniki akademickie
(1)
Odżywianie - biochemia - tłuszcze
(1)
Odżywianie - fizjologia - podręczniki akademickie
(1)
Odżywianie - podręczniki akademickie
(1)
Physical effort - biochemistry - fats
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Przemiana materii - fizjologia - sport
(1)
Sport - fizjologia
(1)
Sport - odżywianie
(1)
Sportowcy - odżywianie
(1)
Sportowcy - żywienie
(1)
Suplementy diety
(1)
Tkanka tłuszczowa - hormony - adipocytokiny
(1)
Trening (sport) - aspekt fizjologiczny
(1)
Wysiłek fizyczny
(1)
Wysiłek fizyczny - biochemia - tłuszcze
(1)
12 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.27425, II.21212 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. INKF II.2930/1 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. INKF II.2930/2 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.30062 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.41549, A.41548, A.41547 (3 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.48905 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.41546 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy nauki o żywieniu przedstawiają cele i zadania tej dziedziny nauki oraz historię jej rozwoju, fizjologię trawienia i przyswajania pokarmu, potrzeby energetyczne organizmu i ich zaspokajanie, omawia normy żywienia oraz genetyczne, kulturowe i praktyczne aspekty racjonalizacji wyżywienia.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.43112, A.43111, A.43110, A.43114, A.43113, A.43254 (6 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy nauki o żywieniu przedstawiają cele i zadania tej dziedziny nauki oraz historię jej rozwoju, fizjologię trawienia i przyswajania pokarmu, potrzeby energetyczne organizmu i ich zaspokajanie, omawia normy żywienia oraz genetyczne, kulturowe i praktyczne aspekty racjonalizacji wyżywienia.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.50566, A.50571, A.50573, A.50569, A.50565, A.50568, A.50570, A.50567 (8 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50015 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.42429 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.41457 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.41399 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. II.50230 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. A.51877 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.51876 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej