Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(10)
Forma i typ
Książki
(10)
Dostępność
dostępne
(11)
tylko na miejscu
(5)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(8)
Dla pracowników AWF
(3)
Czytelnia
(5)
Autor
Grzymisławski Marian
(2)
Hasik Jan
(2)
Bajerska Joanna
(1)
Bułhak-Jachymczyk Barbara (19..-2019)
(1)
Dominik Piotr
(1)
Fenczyn Jan
(1)
Gawęcki Jan
(1)
Gawędzki Jan
(1)
Gertig Henryk
(1)
Hasik Jan Marian
(1)
Hryniewiecki Lech
(1)
Jarosz Mirosław
(1)
Kasperczyk Tadeusz
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Skrzypczak Karol
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Wojtyczek Beata
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(4)
1990 - 1999
(3)
Kraj wydania
Polska
(10)
Język
polski
(8)
nieznany (xxx)
(2)
Temat
Odżywianie
(9)
Medycyna
(6)
Podręczniki akademickie
(4)
Higiena
(3)
Odżywiania
(2)
Turystyka
(2)
Żywność
(2)
Badanie żywności
(1)
Dodatki do żywności
(1)
Edukacja zdrowotna
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Gastronomia
(1)
Masaż
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Rytm biologiczny
(1)
Seksualność
(1)
Sport
(1)
Sportowcy
(1)
Stan odżywienia
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Gatunek
Podręczniki [Typ publikacji]
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(6)
Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
(4)
Podręczniki akademickie
(4)
Higiena
(2)
Odżywiania - higiena
(2)
Odżywianie - fizjologia - podręcznik akademicki
(2)
Odżywianie - higiena
(2)
Odżywianie - higiena - podręczniki akademickie
(2)
Edukacja zdrowotna - podręczniki akademickie
(1)
Gastronomia - higiena
(1)
Gastronomia - organizacja
(1)
Higiena - podręcznik akademicki
(1)
Masaż - podręcznik akademicki
(1)
Odżywianie - higiena - podręcznik
(1)
Promocja zdrowia - podręczniki akademickie
(1)
Rytm biologiczny - podręcznik akademicki
(1)
Seksualność
(1)
Sport
(1)
Sportowcy - żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Turystyka - a odżywianie
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręczniki akademickie
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Żywność - higiena
(1)
Żywność - podręczniki akademickie
(1)
10 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.32075, A.32072, A.34831, A.32074, A.32070, A.32069, A.32071, A.32073, A.34832 (9 egz.)
Książka
W koszyku
Książka, napisana przez specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie, stanowi zbiór najbardziej aktualnych norm żywienia dla ludności Polski, z uwzględnieniem najnowszych zaleceń międzynarodowych.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.44227, II.49179, A.42961 (3 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.42962 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.28120 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50016 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.48125 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.57141, A.57142, A.57139, A.57143, A.57140 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.49307 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.28777 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.45932 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.28776 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33255 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46051, A.46052 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.45830 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.60501, A.60500, A.59824, A.60502, A.60499, A.60503 (6 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej