Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(21)
Forma i typ
Książki
(21)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(26)
tylko na miejscu
(10)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(16)
Dla pracowników AWF
(10)
Czytelnia
(10)
Autor
Gawęcki Jan
(5)
Berger Stanisław
(3)
Hryniewiecki Lech
(3)
Adamczyk-Zientara Małgorzata
(2)
Brytek-Matera Anna
(2)
Bułhak-Jachymczyk Barbara (19..-2019)
(2)
Grzymisławski Marian
(2)
Hasik Jan
(2)
Adamska-Patruno Edyta
(1)
Bajerska Joanna
(1)
Bertrandt Jerzy
(1)
Dominik Piotr
(1)
Fenczyn Jan
(1)
Gawędzki Jan
(1)
Gertig Henryk
(1)
Hasik Jan Marian
(1)
Jarosz Mirosław
(1)
Kasperczyk Tadeusz
(1)
MacLaren Don
(1)
Ostrowska Lucyna
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Roszkowski Wojciech
(1)
Skrzypczak Karol
(1)
Sobiech Krzysztof A
(1)
Słowińska Małgorzata
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Wojtyczek Beata
(1)
Ziemlański Światosław
(1)
Ziemlański Światosław (1930-2008)
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(4)
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(8)
1990 - 1999
(4)
1980 - 1989
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(20)
Wielka Brytania
(1)
Język
polski
(16)
nieznany (xxx)
(4)
angielski
(1)
Odbiorca
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Psycholodzy
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Odżywianie
(18)
Medycyna
(11)
Podręczniki akademickie
(6)
Sport
(5)
Dietetyka
(3)
Higiena
(3)
Odżywianie
(2)
Psychologia
(2)
Fizjologia żywienia
(2)
Odżywiania
(2)
Turystyka
(2)
Żywność
(2)
Badanie żywności
(1)
Dietetyka
(1)
Dodatki do żywności
(1)
Edukacja zdrowotna
(1)
Gastronomia
(1)
Leczenie dietą
(1)
Masaż
(1)
Minerały w żywieniu człowieka
(1)
Niedokrwistość
(1)
Polityka żywieniowa
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Rytm biologiczny
(1)
Seksualność
(1)
Sportowcy
(1)
Stan odżywienia
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Witaminy w żywieniu człowieka
(1)
Zapotrzebowanie pokarmowe
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Żywienie
(1)
Żywienie chorych
(1)
Gatunek
Podręczniki [Typ publikacji]
(1)
Słowo kluczowe
Medycyna
(11)
Odżywianie - fizjologia - podręcznik akademicki
(6)
Podręczniki akademickie
(6)
Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
(4)
Sport
(4)
Dietetyka - aspekt psychologiczny - podręczniki akademickie
(2)
Higiena
(2)
Odżywiania - higiena
(2)
Odżywianie
(2)
Odżywianie - a sport - podręcznik akademicki
(2)
Odżywianie - aspekt psychologiczny - podręczniki akademickie
(2)
Odżywianie - biochemia - podręcznik akademicki
(2)
Odżywianie - higiena
(2)
Odżywianie - higiena - podręczniki akademickie
(2)
Odżywianie - podręcznik akademicki
(2)
Odżywianie - podręczniki akademickie
(2)
Psychologia
(2)
Dietetyka - podręcznik akademicki
(1)
Dietetyka - podręczniki akademickie
(1)
Edukacja zdrowotna - podręczniki akademickie
(1)
Gastronomia - higiena
(1)
Gastronomia - organizacja
(1)
Higiena - podręcznik akademicki
(1)
Leczenie dietą
(1)
Masaż - podręcznik akademicki
(1)
Odżywianie - biochemia - podręczniki akademickie
(1)
Odżywianie - fizjologia - podręczniki akademickie
(1)
Odżywianie - higiena - podręcznik
(1)
Promocja zdrowia - podręczniki akademickie
(1)
Rytm biologiczny - podręcznik akademicki
(1)
Seksualność
(1)
Sport - a odżywianie - podręcznik akademicki
(1)
Sport - fizjologia - podręcznik akademicki
(1)
Sport - fizjologia - zagadnienia - podręcznik akademicki
(1)
Sport - żywienie
(1)
Sportowcy - żywienie - podręczniki akademickie
(1)
Turystyka - a odżywianie
(1)
Turystyka - a odżywianie - podręczniki akademickie
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Żywienie chorych
(1)
Żywność - higiena
(1)
Żywność - podręczniki akademickie
(1)
21 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.41549, A.41548, A.41547 (3 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.48905 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.41546 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy nauki o żywieniu przedstawiają cele i zadania tej dziedziny nauki oraz historię jej rozwoju, fizjologię trawienia i przyswajania pokarmu, potrzeby energetyczne organizmu i ich zaspokajanie, omawia normy żywienia oraz genetyczne, kulturowe i praktyczne aspekty racjonalizacji wyżywienia.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.43112, A.43111, A.43110, A.43114, A.43113, A.43254 (6 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy nauki o żywieniu przedstawiają cele i zadania tej dziedziny nauki oraz historię jej rozwoju, fizjologię trawienia i przyswajania pokarmu, potrzeby energetyczne organizmu i ich zaspokajanie, omawia normy żywienia oraz genetyczne, kulturowe i praktyczne aspekty racjonalizacji wyżywienia.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.50566, A.50571, A.50573, A.50569, A.50565, A.50568, A.50570, A.50567 (8 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50015 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50017 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.34383, A.36235, A.36255, A.54202 (4 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.47330 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.34382 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Książka, napisana przez specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie, stanowi zbiór najbardziej aktualnych norm żywienia dla ludności Polski, z uwzględnieniem najnowszych zaleceń międzynarodowych.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.44227, II.49179, A.42961 (3 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.42962 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50016 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.48125 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.57141, A.57142, A.57139, A.57143, A.57140 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.49307 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Charakterystyka ogólna usług hotelarskich i turystycznych oraz organizacji żywienia. Funkcjonalność zakładów zbiorowych żywienia. Snack-Bar. Aktualne zasady żywienia. Włókno pokarmowe w żywieniu zdrowego człowieka. Bilans energetyczny organizmu przy różnych typach wysiłku turystycznego. Odżywianie w gorącym i zimnym klimacie. Pożywienia sportowców i turystów w zależności od wydatkowania energii. Turystyka wysokogórska i nizinna.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.33256, A.46001, A.46510, A.33254, A.33253 (5 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.33255 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.32075, A.32072, A.34831, A.32074, A.32070, A.32069, A.32071, A.32073, A.34832 (9 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.28120 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Nutrition and Sport / ed. by Don MacLaren. - Edinburgh : Elsevier, 2007. - XII, 260 s. : il. ; 24 cm.
(Advances in Sport and Exercise Science Series / ed. Neil Spurway, Don MacLaren)
Nutrition and sport addresses the key issues relating to sports nutrition by employing a critical review perspective.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.49274 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.43248 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.28777 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.45932 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.28776 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.34082, A.22968, A.27575, A.22972, A.25061, A.22969, A.22973, A.37328, A.22979, A.22980, A.28736, A.22978, A.22983, A.22966, A.23906, A.22965, A.22976, A.22974, A.22981 (19 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.43419 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.22975 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.58810 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.59119 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.29474, A.28783, A.29344, A.29343, A.28782, A.29532, A.29266, A.29342, A.28781, A.29533 (10 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.45936 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46051, A.46052 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.45830 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.60501, A.60500, A.59824, A.60502, A.60499, A.60503 (6 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej