Sorting
Source
Księgozbiór
(25)
Form of Work
Książki
(22)
Czasopisma
(3)
Status
available
(20)
only on-site
(8)
Branch
Wypożyczalnia Ogólna
(18)
Dla pracowników AWF
(2)
Czytelnia
(8)
Author
Mucha-Szajek Ewa
(4)
Dominik Piotr
(2)
Siwiński Wiesław
(2)
Siwiński Wiesław (1934- )
(2)
Tauber Roman Dawid
(2)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(2)
Adamowicz Piotr
(1)
Ananiew D. V
(1)
Biczysko Władysław
(1)
Bubnicki Rafał
(1)
Dienstbühl
(1)
Granecka Bożena
(1)
Górska Grażyna
(1)
Jędrysiak Tadeusz (1947- )
(1)
Kaj Stanisław H
(1)
Kienzler Iwona
(1)
Klementowski Kazimierz
(1)
Knowles Tim
(1)
Kwiatkowski Wacław
(1)
Milewska Mariola
(1)
Orłowski Dominik
(1)
Prączko Anna
(1)
Stasiak Andrzej (geografia)
(1)
Tauber Dawid Roman
(1)
Walewska Danuta
(1)
Woźniczko Magdalena
(1)
Year
2010 - 2019
(10)
2000 - 2009
(12)
1990 - 1999
(2)
1970 - 1979
(1)
Country
Poland
(24)
Luxembourg
(1)
Language
unknown (xxx)
(15)
Polish
(9)
English
(1)
Subject
Gastronomia
(22)
Turystyka
(18)
Hotelarstwo
(16)
Europejski Fundusz Społeczny
(6)
Nauczyciele zawodu
(6)
Odpoczynek
(3)
Tourism
(3)
Hotele
(2)
Medycyna
(2)
Rekreacja
(2)
Żywność
(2)
Gastronomia
(1)
Historia turystyki
(1)
Turystyka
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Czas wolny
(1)
Gastronomia turystyczna
(1)
Gastronomy
(1)
Higiena
(1)
History
(1)
Hospitality
(1)
Konsumenci
(1)
Kultura fizyczna
(1)
Marketing usług
(1)
Muzea
(1)
Odżywianie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Praca
(1)
Sport
(1)
Sport i turystyka
(1)
Turystyka i gastronomia
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Unia Europejska
(1)
Wychowanie fizyczne
(1)
Wydawnictwa Wyższych Uczelni
(1)
Zatrucia pokarmowe
(1)
turystyka
(1)
Subject: place
Europa
(1)
Genre/Form
Słownik
(1)
Słowo kluczowe
Turystyka
(8)
Europejski Fundusz Społeczny - Polska
(6)
Gastronomia - zagadnienia
(6)
Hotelarstwo - zagadnienia
(6)
Nauczyciele zawodu - doskonalenie zawodowe - Polska
(6)
Gastronomia
(5)
Hotelarstwo
(4)
Turystyka - zagadnienia
(4)
Tourism
(3)
Gastronomia - organizacja
(2)
Medycyna
(2)
Turystyka kulinarna
(2)
Gastronomia - Polska - od 1989 r
(1)
Gastronomia - finanse - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Gastronomia - higiena
(1)
Gastronomia - integracja europejska
(1)
Gastronomia - podręczniki
(1)
Gastronomia - przewodnik
(1)
Gastronomia - statystyka
(1)
Gastronomia - słownik angielski
(1)
Gastronomia - słownik polski
(1)
Gastronomia - zarządzanie
(1)
Gastronomia - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Gastronomia - zatrucia pokarmowe - profilaktyka
(1)
Gastronomia turystyczna - podręcznik akademicki
(1)
Gastronomy
(1)
Higiena
(1)
Historia turystyki
(1)
History
(1)
Hospitality
(1)
Hotelarstwo - Polska - od 1989 r
(1)
Hotelarstwo - finanse - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo - integracja europejska
(1)
Hotelarstwo - podręcznik akademicki
(1)
Hotelarstwo - słownik polsko-angielski
(1)
Hotelarstwo - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Hotele - zarządzanie
(1)
Konsumenci - edukacja
(1)
Kultura fizyczna
(1)
Muzea - aspekt edukacyjny
(1)
Odpoczynek - Polska - od 1989 r
(1)
Odpoczynek - integracja europejska
(1)
Odpoczynek - podręcznik akademicki
(1)
Odżywianie - higiena
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Praca
(1)
Rekreacja - zarządzanie
(1)
Sport
(1)
Turystyka - Polska - od 1989 r
(1)
Turystyka - a odżywianie
(1)
Turystyka - finanse - zarządzanie - podręcznik akademicki
(1)
Turystyka - integracja europejska
(1)
Turystyka - podręcznik akademicki
(1)
Turystyka - słownik angielsko-polski
(1)
Turystyka - zatrucia pokarmowe - profilaktyka
(1)
Turystyka i gastronomia
(1)
Wychowanie fizyczne - Polska- od 1989 re
(1)
Wydawnictwa Wyższych Uczelni
(1)
Zatrucia pokarmowe - profilaktyka
(1)
turystyka
(1)
Żywność - higiena
(1)
Żywność - marketing
(1)
Żywność - technologia
(1)
25 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.36517 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.18356 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. III.38451 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.35762 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
(Working environmrnt information ; en 5)
Sector charakteristics. Hazards and risks in the sector. European and national policies by topic. Examples of good practices. Conclusions of whole report.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.43776 (1 egz.)
No cover
Journal
In basket
Niereg.
Z. 1 (2006)-.
Zawartość zasobu Czasopisma C.1366 Czytelnia Ogólna
2006, nr 1
2007, nr 1-2
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.46051, A.46052 (2 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.45830 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. II.50403 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.58466 (1 egz.)
No cover
Journal
In basket
Rocz.
Nr 1 (1999)-.
Zawartość zasobu Czasopisma C.1436 Czytelnia Ogólna
2013, nr 14
No cover
Journal
In basket
Kwart.
2003, nr 1 (maj)-.
Zawartość zasobu Czasopisma C.1364 Czytelnia Ogólna
2003, nr 2(wrzes.)-3(grudz.)
2004, nr 4(marz.)-7(grudz.)
2005, nr 8(marz.)-10(listop.)
2006, nr 11(stycz.)-13(wrzes.)
2007, nr 14(marz.)-16(grudz.)
2008, nr 18(czerw.)
2009, nr 21(marz.)-22/23 (wrzes.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.36133 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.36206 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Ogólne wiadomości o żywieniu. Kalorymetria. Składniki pokarmowe i normy ich spożycia. Normy żywienia i wyżywienia. Zasady planowania i oceny jadłospisów. Podstawy dietetyki. Żywienie wybranych grup ludności. Charakterystyka dwunastu grup produktów spożywczych. Zatrucia pokarmowe. Gastronomia w hotelach. Wizerunek zawodowy kelnera. Zasady obsługi stosowane w zakładach gastronomicznych. Obsługa na piętrze. Wybrane zagadnienia z zasad serwowania. Charakterystyka bankietów organizowanych przez gastronomię hotelową. Charakterystyka konsumentów. Zasady serwowania deserów. Zasady serwowania kuchni polskiej i obcych narodów. Systemy rozliczeń kelnerskich. Bezpieczeństwo i higiena pracy w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.46479 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.50586 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.50585 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.41317, A.41318 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.36487 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw. Wartość pieniądza w czasie. Sprawozdania finansowe, jako podstawa analizy finansowej. Planowanie finansowe. Analiza sprawozdań finansowych w działalności turystyczno-hotelarskiej i gastronomicznej. Gospodarowanie kapitałem obrotowym. System podatkowy.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.37894, A.42521 (2 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again