Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(2)
Czytelnia
(1)
Autor
Bassford Katherine
(1)
Carowicz Grzegorz
(1)
Czapski Janusz (1946- )
(1)
Gawęcki Jan (1944- )
(1)
Moskal Maria
(1)
Mossor-Pietraszewska Teresa
(1)
Radzik Jacek
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Promocja zdrowia
(2)
Czynniki odżywcze śladowe
(1)
Dieta
(1)
Dietetyka
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Odporność
(1)
Odporność na choroby
(1)
Substancje odżywcze
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Cukier
(1)
Dieta
(1)
Dieta bezcukrowa
(1)
Dietetyka
(1)
Fizjologia żywienia
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Zdrowie
(1)
Żywienie
(1)
Żywność
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.58530 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.56296 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.52289, A.52288, A.52290 (3 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej