Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(26)
IBUK Libra
(2)
Forma i typ
Książki
(23)
Czasopisma
(3)
E-booki
(2)
Publikacje fachowe
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(21)
tylko na miejscu
(8)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(19)
Dla pracowników AWF
(2)
Czytelnia
(8)
Autor
Mucha-Szajek Ewa
(4)
Dominik Piotr
(2)
Siwiński Wiesław
(2)
Siwiński Wiesław (1934- )
(2)
Tauber Roman Dawid
(2)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(2)
Adamowicz Piotr
(1)
Ananiew D. V
(1)
Biczysko Władysław
(1)
Bubnicki Rafał
(1)
Buczkowska-Gołąbek Karolina
(1)
Dienstbühl
(1)
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Granecka Bożena
(1)
Górska Grażyna
(1)
Jędrysiak Tadeusz (1947- )
(1)
Kaj Stanisław H
(1)
Kienzler Iwona
(1)
Klementowski Kazimierz
(1)
Knowles Tim
(1)
Kociszewski Piotr (1987- )
(1)
Kwiatkowski Wacław
(1)
Makowska-Iskierka Marzena
(1)
Milewska Mariola
(1)
Orłowski Dominik
(1)
Prączko Anna
(1)
Stasiak Andrzej (geografia)
(1)
Tauber Dawid Roman
(1)
Walewska Danuta
(1)
Wojciechowska Jolanta
(1)
Woźniczko Magdalena
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(13)
2000 - 2009
(12)
1990 - 1999
(2)
1970 - 1979
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(27)
Luksemburg
(1)
Język
nieznany (xxx)
(17)
polski
(10)
angielski
(1)
Temat
Gastronomia
(22)
Turystyka
(18)
Hotelarstwo
(16)
Europejski Fundusz Społeczny
(6)
Nauczyciele zawodu
(6)
Odpoczynek
(3)
Tourism
(3)
Hotele
(2)
Rekreacja
(2)
Turystyka i gastronomia
(2)
Turystyka kulinarna
(2)
Żywność
(2)
Gastronomia
(1)
Historia turystyki
(1)
Turystyka
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Czas wolny
(1)
Doliny
(1)
Dziedzictwo kulturowe
(1)
Gastronomia turystyczna
(1)
Gastronomy
(1)
Higiena
(1)
History
(1)
Hospitality
(1)
Konsumenci
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Kulinaria a turystyka
(1)
Kultura fizyczna
(1)
Lista produktów tradycyjnych
(1)
Lubuski Szlak Wina i Miodu
(1)
Marketing regionalny
(1)
Marketing turystyczny
(1)
Marketing usług
(1)
Muzea
(1)
Odżywianie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Praca
(1)
Produkt regionalny
(1)
Produkty regionalne
(1)
Produkty tradycyjne
(1)
Region turystyczny
(1)
Sport i turystyka
(1)
Unia Europejska
(1)
Wychowanie fizyczne
(1)
Wydawnictwa Wyższych Uczelni
(1)
Zatrucia pokarmowe
(1)
turystyka
(1)
Żywienie
(1)
Temat: miejsce
Barycz (rzeka)
(1)
Europa
(1)
Województwo podlaskie (1999- )
(1)
Gatunek
Case study (studium przypadku)
(1)
Praca zbiorowa
(1)
Słownik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
28 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.36517 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.18356 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. III.38451 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.35762 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Working environmrnt information ; en 5)
Autor
Sector charakteristics. Hazards and risks in the sector. European and national policies by topic. Examples of good practices. Conclusions of whole report.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.43776 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46051, A.46052 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.45830 (1 egz.)
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Niereg.
Z. 1 (2006)-.
Forma i typ
Zawartość zasobu Czasopisma C.1366 Czytelnia Ogólna
2006, nr 1
2007, nr 1-2
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. II.50403 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.58466 (1 egz.)
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Rocz.
Nr 1 (1999)-.
Zawartość zasobu Czasopisma C.1436 Czytelnia Ogólna
2013, nr 14
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Kwart.
2003, nr 1 (maj)-.
Zawartość zasobu Czasopisma C.1364 Czytelnia Ogólna
2003, nr 2(wrzes.)-3(grudz.)
2004, nr 4(marz.)-7(grudz.)
2005, nr 8(marz.)-10(listop.)
2006, nr 11(stycz.)-13(wrzes.)
2007, nr 14(marz.)-16(grudz.)
2008, nr 18(czerw.)
2009, nr 21(marz.)-22/23 (wrzes.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.36133 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.36206 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólne wiadomości o żywieniu. Kalorymetria. Składniki pokarmowe i normy ich spożycia. Normy żywienia i wyżywienia. Zasady planowania i oceny jadłospisów. Podstawy dietetyki. Żywienie wybranych grup ludności. Charakterystyka dwunastu grup produktów spożywczych. Zatrucia pokarmowe. Gastronomia w hotelach. Wizerunek zawodowy kelnera. Zasady obsługi stosowane w zakładach gastronomicznych. Obsługa na piętrze. Wybrane zagadnienia z zasad serwowania. Charakterystyka bankietów organizowanych przez gastronomię hotelową. Charakterystyka konsumentów. Zasady serwowania deserów. Zasady serwowania kuchni polskiej i obcych narodów. Systemy rozliczeń kelnerskich. Bezpieczeństwo i higiena pracy w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46479 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.59528 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.41317, A.41318 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.50586 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.50585 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.36487 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.49018, A.49019 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw. Wartość pieniądza w czasie. Sprawozdania finansowe, jako podstawa analizy finansowej. Planowanie finansowe. Analiza sprawozdań finansowych w działalności turystyczno-hotelarskiej i gastronomicznej. Gospodarowanie kapitałem obrotowym. System podatkowy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.37894, A.42521 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.49022, A.49023 (2 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej