Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(2)
Czytelnia
(1)
Autor
Dienstbühl
(1)
Dominik Piotr
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Luksemburg
(1)
Polska
(1)
Język
angielski
(1)
nieznany (xxx)
(1)
Temat
Gastronomia
(2)
Higiena
(1)
Hotelarstwo
(1)
Odżywianie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Praca
(1)
Turystyka
(1)
Żywność
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46052, A.46051 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.45830 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Working environmrnt information ; en 5)
Autor
Sector charakteristics. Hazards and risks in the sector. European and national policies by topic. Examples of good practices. Conclusions of whole report.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.43776 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej