Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(17)
IBUK Libra
(1)
Forma i typ
Książki
(16)
Czasopisma
(1)
E-booki
(1)
Dostępność
dostępne
(13)
tylko na miejscu
(10)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(12)
Dla pracowników AWF
(1)
Czytelnia
(10)
Autor
Dominik Piotr (technologia żywności)
(2)
Dołowy Anna
(2)
Drogoń Witold
(2)
Mucha-Szajek Ewa
(2)
Siwiński Wiesław (1934- )
(2)
Szostak Daniel
(2)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(2)
Bernat Małgorzata
(1)
Biczysko Władysław
(1)
Borkowski Stanisław
(1)
Dejtrowski Tomasz
(1)
Evans Nigel (1955- )
(1)
Górska Grażyna
(1)
Halemba Piotr (1966- )
(1)
Huber Urszula
(1)
Kaj Stanisław H
(1)
Knowles Tim
(1)
Kozioł Leszek
(1)
Mrozowicz Kazimierz
(1)
Panasiuk Aleksander
(1)
Panasiuk Aleksander (1965- )
(1)
Pawlicz Adam
(1)
Puciato Daniel
(1)
Sawicka Beata (hotelarstwo)
(1)
Sidorkiewicz Marta
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Walker John R. (1944- )
(1)
Walker Josielyn T
(1)
Witkowski Czesław
(1)
Wszendybył Ewa
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(7)
2000 - 2009
(9)
1990 - 1999
(1)
1970 - 1979
(1)
Kraj wydania
Polska
(16)
Wielka Brytania
(2)
Stany Zjednoczone
(1)
Język
polski
(11)
nieznany (xxx)
(5)
angielski
(2)
Temat
Hotelarstwo
(15)
Zarządzanie
(12)
Turystyka
(8)
Hotele
(6)
Gastronomia
(4)
Rekreacja
(2)
Biznes
(1)
Czas wolny
(1)
Hospitality
(1)
Kultura fizyczna
(1)
Marketing
(1)
Marketing usług
(1)
Odpoczynek
(1)
Organizacja i zarządzanie
(1)
Organizacje ratownicze
(1)
Podręczniki
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Socjologia
(1)
Sport
(1)
Sport i turystyka
(1)
Tourism
(1)
Unia Europejska
(1)
Usługi
(1)
Temat: miejsce
Europa
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(4)
Podręczniki
(1)
18 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Introduction to hospitality management / John R. Walker, Josielyn T. Walker. - Fourth edition., Pearson new international edition. - Harlow, Essex : Pearson Education, cop. 2014. - II, 708 s. : il. ; 28 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.53720, A.53721 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.53722 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.31596, A.31594, A.31597, A.31593 (4 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.31595 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.51243 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.36133 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.36206 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.51530 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.52626 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Strategic management for tourism, hospitality and events / Nigel Evans. - 2nd ed. - London ; New York : Routledge, 2015. - XX, 708 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.53723 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50640 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.53724 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.52599 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Turystyka)
Zarządzanie przedsiębiorstwem hotelowym w aspekcie uzyskania wysokiej jakości działania. Jakość usług w hotelarstwie. Analiza i ocena poziomu jakości usług oferowanych przez hotele w Polsce. Sposoby pomiaru efektywności funkcjonowania przedsiębiorstw hotelarskich. Koncepcja modelowej zależności między jakością usług hotelarskich a efektywnością funkcjonowania hoteli.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.46296 (1 egz.)
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Mies.
R. 7[!], nr 1/2 (stycz./luty 1970) = 88/89-.
Zawartość zasobu Czasopisma C.1318 Czytelnia Ogólna
2000, [1] stycz.-[12] grudz.
2001, nr 1-8, 10-12
2002, nr 1-12
2003, nr 1-5, 9-10
2004, nr[1] stycz. nr 3-12
2005, nr 1-3, 5-12
2006, nr 1-12
2007, nr 1-12
2008, nr 1(540)-12(551) + 2 dod.
2009, nr 1(552)-12(563) + 2 dod.
2010, nr 1(564)-12(575) + 2 dod.
2011, nr 1(576)-12(587) + 2 dod.
2012, nr 1(588)-12(599) + 2 dod.
2013, nr 1(600)-12(611) + dod.
2014, nr 1(612)-12(623) + 2 dod.
2015, nr 1-12+ 2 dod.
2016, nr 1-12 + 2 dod.
2017, nr 1-12 + 5 dod.
2018, nr 1-12 + 4 dod.
2019, nr 1-12 + 4 dod.
2020, nr 1(684)-4(687pdf. CD)-12(694) + 3 dod.
2021, nr 1(695)-12(706) + 2 dod.
2022, nr 1(707)-12(718) + 3 dod.
2023, nr 1(719)-12(730)
Ostatnio wpłynęły zeszyty:
Czytelnia Ogólna: 2023 nr 1 (719), nr 2 (720), nr 3 (721), nr 4 (722 + dod.), nr 5 (723), nr 6 (724), nr 7 (725), nr 8 (726), nr 9 (727), nr 10 (728 + dod.), nr 11 (729), nr 12 (730)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.59528 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.51534 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.51529 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.51528 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.52699 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw. Wartość pieniądza w czasie. Sprawozdania finansowe, jako podstawa analizy finansowej. Planowanie finansowe. Analiza sprawozdań finansowych w działalności turystyczno-hotelarskiej i gastronomicznej. Gospodarowanie kapitałem obrotowym. System podatkowy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.37894, A.42521 (2 egz.)
Książka
W koszyku
(Turystyka)
Podstawy hotelarstwa. Rynek usług hotelarskich. Eksploatacja hotelu. Zarządzanie hotelem. Gastronomia i usługi towarzyszące działalności hotelarskiej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.46299 (1 egz.)
Brak okładki
E-book
W koszyku
Forma i typ
Zamieszczone w zeszycie artykuły, które są efektem prac naukowych prowadzonych w ramach badań podstawowych i wdrożeniowych w różnych ośrodkach akademickich, zawierają wiele ciekawych poznawczo oraz aplikacyjnie informacji. W zgromadzonych tu publikacjach Czytelnik może znaleźć sporo oryginalnych ujęć teoretycznych dotyczących prawnych aspektów promocji zatrudnienia osób bezrobotnych, metod poradnictwa zawodowego i pośrednictwa pracy, zasad i przepisów prawnych ochrony własności intelektualnej oraz kierunków rozwoju edukacji w zakresie ergonomii i ochrony środowiska w sektorze turystycznym i energetycznym. Głównym celem tej publikacji jest zebranie wybranych, ważniejszych elementów, które decydują o efektywnym i kreatywnym zarządzaniu zasobami materialnymi i niematerialnymi w przedsiębiorstwie. Zeszyt ten może posłużyć jako skrótowy, lecz pełen wnikliwych spostrzeżeń podręcznik i przewodnik po zagadnieniach produktywności, ergonomii oraz ochrony pracy. Problematyka zawarta w artykułach ergonomicznych została zaprezentowana na II Międzynarodowym Kongresie Ergonomii w Poznaniu w 2015 roku, zorganizowanym przez Polskie Towarzystwo Ergonomiczne i Politechnikę Poznańską. Teksty te są rezultatem prac naukowych prowadzonych w ramach badań podstawowych i wdrożeniowych, jak również stanowią pokłosie ożywionej dyskusji odbywającej się w trakcie obrad Kongresu, prezentując wiele interesujących informacji. (...)
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej