Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(7)
Forma i typ
Książki
(7)
Dostępność
dostępne
(6)
tylko na miejscu
(5)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(5)
Dla pracowników AWF
(1)
Czytelnia
(5)
Autor
Dołowy Anna
(2)
Szostak Daniel
(2)
Bernat Małgorzata
(1)
Biczysko Władysław
(1)
Dejtrowski Tomasz
(1)
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Drogoń Witold
(1)
Evans Nigel (1955- )
(1)
Górska Grażyna
(1)
Huber Urszula
(1)
Knowles Tim
(1)
Panasiuk Aleksander
(1)
Panasiuk Aleksander (1965- )
(1)
Puciato Daniel
(1)
Tauber Roman Dawid
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
2000 - 2009
(4)
Kraj wydania
Polska
(6)
Wielka Brytania
(1)
Stany Zjednoczone
(1)
Język
polski
(3)
nieznany (xxx)
(3)
angielski
(1)
Temat
Hotelarstwo
(6)
Zarządzanie
(5)
Gastronomia
(2)
Hotele
(2)
Turystyka
(2)
Organizacja i zarządzanie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Usługi
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(4)
7 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.36133 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.36206 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Turystyka)
Podstawy hotelarstwa. Rynek usług hotelarskich. Eksploatacja hotelu. Zarządzanie hotelem. Gastronomia i usługi towarzyszące działalności hotelarskiej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.46299 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.52626 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw. Wartość pieniądza w czasie. Sprawozdania finansowe, jako podstawa analizy finansowej. Planowanie finansowe. Analiza sprawozdań finansowych w działalności turystyczno-hotelarskiej i gastronomicznej. Gospodarowanie kapitałem obrotowym. System podatkowy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.37894, A.42521 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.51534 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.51529 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.51528 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Strategic management for tourism, hospitality and events / Nigel Evans. - 2nd ed. - London ; New York : Routledge, 2015. - XX, 708 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.53723 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50640 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.53724 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej