Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(3)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(2)
Dla pracowników AWF
(1)
Czytelnia
(1)
Autor
Falkowski Andrzej
(1)
Granecka Bożena
(1)
Tyszka Tadeusz
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
nieznany (xxx)
(2)
Temat
Konsumenci
(2)
Gastronomia
(1)
Marketing
(1)
Reklama
(1)
Turystyka
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.40108, A.40111, A.40109, A.40106, A.40107, A.40110, A.40103, A.40105 (8 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.48621 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.40104 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólne wiadomości o żywieniu. Kalorymetria. Składniki pokarmowe i normy ich spożycia. Normy żywienia i wyżywienia. Zasady planowania i oceny jadłospisów. Podstawy dietetyki. Żywienie wybranych grup ludności. Charakterystyka dwunastu grup produktów spożywczych. Zatrucia pokarmowe. Gastronomia w hotelach. Wizerunek zawodowy kelnera. Zasady obsługi stosowane w zakładach gastronomicznych. Obsługa na piętrze. Wybrane zagadnienia z zasad serwowania. Charakterystyka bankietów organizowanych przez gastronomię hotelową. Charakterystyka konsumentów. Zasady serwowania deserów. Zasady serwowania kuchni polskiej i obcych narodów. Systemy rozliczeń kelnerskich. Bezpieczeństwo i higiena pracy w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46479 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej