Form of Work
Książki
(168)
Czasopisma
(4)
E-booki
(3)
IBUK Libra
(3)
Publikacje naukowe
(1)
Status
available
(156)
only on-site
(48)
unavailable
(3)
Branch
Wypożyczalnia Ogólna
(99)
Dla pracowników AWF
(51)
Czytelnia
(48)
Czytelnia - po rezerwacji
(9)
Author
Kosiewicz Jerzy (1949- )
(7)
Małolepszy Eligiusz (1963- )
(5)
Zaborniak Stanisław
(5)
Drozdek-Małolepsza Teresa
(4)
Kulczycki Zbigniew
(4)
Nowacki Roman
(4)
Nowakowski Andrzej
(4)
Samusik Jerzy (1937- )
(4)
Winiarski Ryszard
(4)
Czerwiński Bernard
(3)
Filipowicz Zygmunt (1907-2003)
(3)
Gaj Jerzy
(3)
Kapłon Jerzy
(3)
Kurek Artur
(3)
Lepecki Mieczysław Bohdan (1897-1969)
(3)
Nazar Andrzej
(3)
Orlewicz-Musiał Małgorzata
(3)
Sawicki Zdzisław (falerystyka)
(3)
Wieczorek Edward (1954- )
(3)
Załęski Aleksander
(3)
Budrewicz Olgierd (1923-2011)
(2)
Butowski Leszek (1965- )
(2)
Chmiel Aleksy
(2)
Holzman Joanna (1945- )
(2)
Kurek Włodzimierz (1947- )
(2)
Majewski Lech (1947- )
(2)
Mikocka Barbara
(2)
Milecka Małgorzata
(2)
Męzik Katarzyna
(2)
Paternoga Ireneusz
(2)
Piotrowski Jan Paweł (1950- )
(2)
Płomiński Arkadiusz
(2)
Samusik Katarzyna
(2)
Stryjecka-Doliwa Ewelina
(2)
Zowisło Maria
(2)
Adamczyk Ryszard (tłumacz)
(1)
Alejziak Wiesław
(1)
Arlt Judith (1957- )
(1)
Bakota Daniel
(1)
Banasiak Piotr (1970- )
(1)
Banaszkiewicz Magdalena
(1)
Bańczyk Mikołaj
(1)
Bernard Patricia (1941- )
(1)
Białuński Grzegorz
(1)
Bochenek Anna (pedagog)
(1)
Bogdanowicz Stanisław (1939-2017)
(1)
Borodziej Włodzimierz
(1)
Boukef Mohamed Tahar
(1)
Budrewicz-Wałaszewska Ewa
(1)
Butowski Stanisław (1990- )
(1)
Bułhak Jan (1876-1950)
(1)
Bögli Lina (1858-1941)
(1)
Capa Robert (1913-1954)
(1)
Chandler Jennifer (1940-2008)
(1)
Charzewska Olga
(1)
Chmurzyński Wojciech
(1)
Chodyła Zbigniew (1947- )
(1)
Chudzyński Marian
(1)
Cynarski Wojciech
(1)
Cynarski Wojciech J
(1)
Czarnecki Benedykt
(1)
Czerwiński Janusz (1936-2018)
(1)
Czyżewski Krzysztof (1958- )
(1)
Dobrowolska-Kierył Marta
(1)
Dobrzeniecki St
(1)
Drozd Sławomir
(1)
Drążdżewski Stanisław (1925-1992)
(1)
Dudek Dobiesław
(1)
Dudziak Marek
(1)
Duriček Milan
(1)
Dziewit Jakub
(1)
Dziubiński Zbigniew (1952- )
(1)
Długajczyk Beata (1956- )
(1)
Edward M. Haliżak
(1)
Filipowicz Zygmunt (1931-2013)
(1)
Giermasińska Janina
(1)
Giermasiński Eugeniusz Lucjan
(1)
Godlewska Mariola
(1)
Godlewski Piotr
(1)
Goetel Ferdynand (1890-1960)
(1)
Gordon Andrzej (1945- )
(1)
Gospodarek Mikołaj (1987- )
(1)
Gołasiewicz-Klat Róża
(1)
Gołaszewski Zenon (1952- )
(1)
Gołędowski Roman
(1)
Gregorius Magister
(1)
Grys Iwona
(1)
Hadzik Andrzej
(1)
Haluch Adam
(1)
Harmel Roman
(1)
Harpur James (1956- )
(1)
Hoff Emil (1991- )
(1)
Hojka Zbigniew
(1)
Idzikowski Jacek
(1)
Jaskulski Marcin
(1)
Jaworska Marzena (muzealnictwo)
(1)
Jewuła Agnieszka
(1)
Jeznak Hanna
(1)
Jojczyk Stanisław
(1)
Kallas Marian (1938-2020)
(1)
Year
2020 - 2022
(13)
2010 - 2019
(89)
2000 - 2009
(41)
1990 - 1999
(10)
1980 - 1989
(4)
1970 - 1979
(5)
1960 - 1969
(8)
1950 - 1959
(1)
1930 - 1939
(2)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(161)
unknown (0ol)
(5)
unknown (1ol)
(2)
United States
(2)
unknown (0dp)
(1)
unknown (cs)
(1)
Germany
(1)
Hungary
(1)
Italy
(1)
unknown (l a)
(1)
unknown (p)
(1)
Language
Polish
(118)
unknown (xxx)
(39)
English
(6)
Czech
(1)
German
(1)
Subject
Turystyka
(146)
Historia
(46)
Sport
(21)
Historia turystyki
(16)
Historia sportu
(15)
Krajoznawstwo
(11)
Kultura fizyczna
(11)
Turystyka górska
(9)
Rekreacja
(8)
Tourism
(7)
Kultura
(6)
Muzeum Sportu i Turystyki (Warszawa)
(6)
Podróże
(6)
Wychowanie fizyczne
(5)
Turystyka
(4)
Architektura
(4)
Filozofia
(4)
Historia kultury fizycznej
(4)
Literatura podróżnicza polska
(4)
Polskie Towarzystwo Turystyczno-Krajoznawcze
(4)
Pomniki historii
(4)
Ruch turystyczny
(4)
Zabytki
(4)
Czas wolny
(3)
Historia Polski
(3)
Kraków (Polska)
(3)
Muzeum Katyńskie (Warszawa)
(3)
Muzeum Wojska Polskiego (Warszawa)
(3)
Piłsudski, Józef (1867-1935)
(3)
Polacy za granicą
(3)
Psychologia
(3)
Schroniska młodzieżowe
(3)
Socjologia sportu
(3)
Turystyka kulturowa
(3)
Uzdrowiska
(3)
Youth hostels
(3)
Sport
(2)
Aktywność fizyczna
(2)
Antropologia
(2)
Architektura polska
(2)
Dwory
(2)
Europa
(2)
Filozofia sportu
(2)
Geografia
(2)
Higiena
(2)
Kobiety
(2)
Narciarstwo
(2)
Niepełnosprawni
(2)
Ochrona przyrody
(2)
Pałace
(2)
Podkarpacie Północne
(2)
Podróże morskie
(2)
Podróżnictwo
(2)
Przewodniki turystyczne
(2)
Psychologia sportu
(2)
Publikacje darmowe
(2)
Płock
(2)
Relacje z podróży polskie
(2)
Sporty zimowe
(2)
Towarzystwa turystyczne
(2)
Turystyka pielgrzymkowa
(2)
Wawel
(2)
Zamek Królewski na Wawelu
(2)
Zarządzanie
(2)
Żeglarstwo
(2)
Antropologia sportu
(1)
Antropologia turystyki
(1)
Armenia
(1)
Gastronomia
(1)
Hatha Joga
(1)
Historia
(1)
Historia turystyki
(1)
Karate
(1)
Nauki społeczne
(1)
Pandemia COVID-19 (2020- )
(1)
Pływanie
(1)
Rekreacja ruchowa
(1)
Sporty motorowe
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Zdrowie
(1)
Administracja publiczna
(1)
Afryka Południowa
(1)
Afryka Zachodnia
(1)
Akademia Wychowania Fizycznego w Krakowie
(1)
Aktywność ruchowa
(1)
Alpinizm
(1)
Alpiniści
(1)
Alpiznim
(1)
Annapurna
(1)
Architektura obronna
(1)
Architektura obronna niemiecka
(1)
Architektura obronna polska
(1)
Architektura rzymska
(1)
Architektura włoska
(1)
Architektura, zabytki, ochrona i konserwacja
(1)
Azerbejdżan
(1)
Azja Centralna
(1)
Badenia-Wirtembergia (Niemcy)
(1)
Bałtyku, Wybrzeże (Polska)
(1)
Bibliografia
(1)
Subject: time
1901-
(13)
1801-
(5)
1918-
(2)
2001-
(1)
2001-0
(1)
Subject: place
Płock (Polska)
(2)
Bałtów (Polska, województwo świętokrzyskie ; region)
(1)
Bułgaria
(1)
Chorwacja
(1)
Dolny Śląsk
(1)
Drohobycz (Ukraina)
(1)
Kazimierz Biskupi (Polska)
(1)
Kazimierz Dolny nad Wisłą
(1)
Kraków
(1)
Kępa Gostecka (Polska)
(1)
Kępa Solecka (Polska)
(1)
Libia
(1)
Polska
(1)
Polska północno-wschodnia
(1)
Pomorze Gdańskie (Polska ; region)
(1)
Portugalia
(1)
Rosja
(1)
Toskania (Włochy ; region)
(1)
Wielkopolska
(1)
Wielkopolska (Polska ; region)
(1)
Węgrów (Polska, województwo mazowieckie ; region)
(1)
Włochy
(1)
Genre/Form
Praca doktorska
(7)
Przewodniki turystyczne
(4)
Albumy
(2)
Dziennik turystyczny
(2)
Reportaż
(2)
Felietony
(1)
Katalogi wystaw
(1)
Monografia
(1)
Monografie
(1)
Podręcznik akademicki
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Reportaże
(1)
175 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.45736 (1 egz.)
Book
In basket
(Studia i Monografie Politechniki Opolskiej, ISSN 1429-6063 ; z. 363)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.48631 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Pierwsze karty historii turystyki. Podróże starożytnych. Korzenie współczesnej gospodarki turystycznej. Turystyka nowej doby.
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.46373 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
All copies are currently on loan: sygn. II.48500 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.39471 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.48789 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.50576 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. II.48669 (1 egz.)
Book
In basket
(Studia i Monografie / Politechnika Opolska, ISSN 1429-6063 ; z. 527)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.55460 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.25036 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. I.34458 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.50742 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.50887 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.55592 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.50771 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.58466 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.56090 (1 egz.)
Book
In basket
Zarys historii turystyki w Polsce / Jerzy Gaj. - Warszawa : [b.w.], 2003. - 261 s. : il. ; 24 cm.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. II.47929 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
(Podręczniki AWF w Poznaniu. Do r. 1973 Wyższa Szkoła Wychowania Fizycznego w Poznaniu, ISSN 0303-5107 ; nr 52)
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.47545 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. A.37035 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.22653/2 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.43088 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.26909, A.20289, A.19976/2, A.19976/1 (4 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.30897 (1 egz.)
Book
In basket
Zarys historii turystyki w Polsce / Zbigniew Kulczycki. - Wyd. 2 popr. i uzup. - Warszawa : Sport i Turystyka, 1970. - 211, [1] s. ; 21 cm.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.19804/2, A.19804/1, A.18814, A.15586 (4 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. II.27300 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia Ogólna
There are copies available to loan: sygn. A.34788, A.26908, A.19805/1, A.13998 (4 egz.)
Dla pracowników AWF
There are copies available to loan: sygn. INKF II.5351 (1 egz.)
Czytelnia
All copies are currently unavailable
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again