Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(40)
IBUK Libra
(25)
Forma i typ
Książki
(38)
E-booki
(25)
Czasopisma
(2)
Dostępność
dostępne
(38)
tylko na miejscu
(16)
wypożyczone
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Ogólna
(26)
Dla pracowników AWF
(14)
Czytelnia
(16)
Autor
Kunachowicz Hanna
(3)
Gawęcki Jan
(2)
Gawęcki Jan (1944- )
(2)
Iwanow Krystyna
(2)
Jarosz Mirosław
(2)
Kobyłka Agata
(2)
Kruk Wacław
(2)
Marć Małgorzata
(2)
Monikowski Kazimierz
(2)
Mossor-Pietraszewska Teresa
(2)
Nadolna Irena
(2)
Pankiewicz Urszula
(2)
Przygoda Beata
(2)
Bajan Bartłomiej
(1)
Bartniczak Bartosz
(1)
Barysz Agnieszka
(1)
Bereżnicka Joanna
(1)
Berger Stanisław (1923- )
(1)
Beszterda-Buszczak Monika
(1)
Białkowska Magdalena
(1)
Bilczyński Jacek
(1)
Bodalski T
(1)
Borys Tadeusz
(1)
Broda Ewa
(1)
Budzeń Małgorzata
(1)
Charzewska Jadwiga
(1)
Czapski Janusz
(1)
Czapski Janusz (1946- )
(1)
Czarnowska-Misztal Elżbieta
(1)
Czekaj Marta
(1)
Czubak Wawrzyniec
(1)
Delavier Frédéric
(1)
Dominik Piotr
(1)
Doniak Magdalena
(1)
Fox Christyan
(1)
Frączek Barbara
(1)
Furmaga Barbara
(1)
Gacek Maria
(1)
Gajewska Danuta
(1)
Gogół Aleksandra
(1)
Granecka Bożena
(1)
Grzesińska Wiesława
(1)
Grzymisławski Marian
(1)
Gundill Michael
(1)
Gustaw Klaudia
(1)
Góral Małgorzata
(1)
Górna Małgorzata
(1)
Gęska Olga
(1)
Halamska Maria
(1)
Halicka Ewa
(1)
Heller Józef
(1)
Horszczaruk I
(1)
Januś Ewa
(1)
Jeznach Maria
(1)
Józwiak Wojciech
(1)
Jędruchniewicz Andrzej
(1)
Jędrusek-Golińska Anna
(1)
Kaczmarek Mirosława
(1)
Kaczmarski Maciej (1943- )
(1)
Kaczorowska Joanna
(1)
Kalinowski Sławomir
(1)
Kanikowska Alina
(1)
Kaye Alexa
(1)
Kaźmierczak Andrzej
(1)
Klepacka Anna M
(1)
Klimczak Inga
(1)
Knighton Kate
(1)
Kokoszka Katarzyna
(1)
Korotkiewicz-Kaczmarska Elżbieta
(1)
Koziolek Adam
(1)
Kozioł Leszek
(1)
Kozłowski Paweł
(1)
Krauze Magdalena
(1)
Krauze Stanisław
(1)
Krzaczyńska Joanna
(1)
Krzywdzińska-Bartkowiak Mirosława
(1)
Kucia-Guściora Beata
(1)
Kulawik Jacek
(1)
Kučanskaâ Anna Vasil'evna
(1)
Kučanskaâ Anna Vasil'evna. Leczymy się sami - jak rozpoznać, zapobiec, wyleczyć
(1)
Kączkowski Jerzy (1925-2004)
(1)
Kęsak Paulina
(1)
Kłoczko-Gajewska Anna
(1)
Langley-Evans Simon
(1)
Markiewicz Olga
(1)
Matuszkiewicz Andrzej
(1)
Meredith Susan
(1)
Michalak Magdalena
(1)
Mikołajczyk-Bator Katarzyna
(1)
Mirkowska Zofia
(1)
Moszak Małgorzata
(1)
Musiał Wiesław
(1)
Nakonieczna Kinga
(1)
Nestorowicz Renata
(1)
Neumann Georg
(1)
Ocieczek Aneta
(1)
Pachołek Bogdan
(1)
Palich Piotr
(1)
Piekarska J
(1)
Pijanowski Eugeniusz
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(9)
2010 - 2019
(33)
2000 - 2009
(11)
1990 - 1999
(5)
1970 - 1979
(4)
1960 - 1969
(1)
1950 - 1959
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(64)
Niemcy
(1)
Język
polski
(41)
nieznany (xxx)
(22)
angielski
(1)
niemiecki
(1)
Temat
Żywność
(36)
Odżywianie
(13)
Sportowcy
(6)
Biochemia
(5)
Dietetyka
(5)
Promocja zdrowia
(4)
Żywienie
(4)
Fizjologia żywienia
(3)
Medycyna
(3)
Zdrowie
(3)
Badanie żywności
(2)
Edukacja zdrowotna
(2)
Gastronomia
(2)
Higiena
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Sport
(2)
Sporty
(2)
Turystyka
(2)
Zdrowie publiczne
(2)
Aktywność fizyczna
(1)
Alergia
(1)
Alergia pokarmowa
(1)
Alergia pokarmowa u dzieci
(1)
Alkohol
(1)
Bezpieczeństwo żywności
(1)
Białka pokarmowe
(1)
Białka w żywieniu
(1)
Chemia analityczna
(1)
Choroby
(1)
Choroby przenoszone drogą płciową
(1)
Chorzy
(1)
Ciąża
(1)
Czas wolny
(1)
Dieta
(1)
Dietetyczne środki spożywcze
(1)
Dodatki do żywności
(1)
Dodatki żywieniowe
(1)
Dopalacze
(1)
Działania w zdrowiu publicznym
(1)
Fitoterapia
(1)
Genetyka molekularna
(1)
Gimnastyka
(1)
Grupy społeczne
(1)
Gry sportowe
(1)
Health
(1)
Hygiene
(1)
Konsumenci
(1)
Kreatynina
(1)
Kwas moczowy
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Marketing
(1)
Metabolizm organizmu
(1)
Młodzież
(1)
Nadwrażliwość pokarmowa
(1)
Nutrition
(1)
Nutrition hygiene
(1)
Otyłość
(1)
Picie alkoholu
(1)
Podręczniki
(1)
Produkty spożywcze
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Rekreacja fizyczna
(1)
Rodniki wolne
(1)
Ryzyko zdrowotne
(1)
Sportowcy -- żywienie -- poradniki
(1)
Sportowcy wyczynowi
(1)
Stan odżywienia
(1)
Stres oksydacyjny
(1)
Styl życia
(1)
Suplementy diety
(1)
Sól
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Trening (sport)
(1)
Trening siłowy
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Wegetarianizm
(1)
Woda
(1)
Zaburzenia związane z używaniem środków uzależniających i odurzających
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Ziołolecznictwo
(1)
Ćwiczenia gimnastyczne
(1)
Żywność dla dzieci
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Żywność pochodzenia zwierzęcego
(1)
Gatunek
Praca zbiorowa
(5)
Czasopisma polskie
(1)
Dysertacje i rozprawy akademickie [Typ publikacji]
(1)
Podręcznik akademicki
(1)
Podręczniki [Typ publikacji]
(1)
Prace zebrane [Typ publikacji]
(1)
Prasa specjalistyczna
(1)
65 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.58899 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.50065 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kompendium zawiera wiedzę na temat rodzajów żywności, tradycyjnych i nowoczesnych metod jej wytwarzania oraz jakości i bezpieczeństwa dla konsumenta. Kompendium ma uświadomić czytelnikowi ścisłe związki między żywnością, żywieniem i zdrowiem, prostować fałszywe informacje i wyjaśniać kontrowersyjne problemy związane z tematyką książki np. żywność transgeniczna, wegetarianizm, interakcje leków z zywnością, diety, ksenobiotyki itp.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.43028 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.43029 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.57389, A.57390 (2 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. A.47872 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ernahrung im Sport / Georg Neumann. - [Aachen] : Meyer & Meyer, [1996]. - 200 s. : il. ; 21 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.29558 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.46185 (1 egz.)
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Kwart.
R. 9, nr 1 (2000)- R. 10, nr 2 (2001).
Zawartość zasobu Czasopisma C.1314 Czytelnia Ogólna
2000, 9 nr 1-4
2001, 10 nr 1-2
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.36605 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.47878 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.36606 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.50864 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. - Wyd. 15 - 1 dodr. (PWN). - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017. - 463, [1] s. : il. ; 24 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.59373, A.57447, A.59372 (3 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.54691 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.40966 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. II.48768 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.19500/24, A.19500/18, A.19500/1, A.19500/26, A.19500/6, A.19500/9, A.19500/21, A.19500/29, A.19500/10, A.19500/16, A.19500/5, A.19500/28, A.19500/11, A.19500/4, A.19500/3, A.19500/15, A.19500/22, A.19500/14, A.19500/7, A.19500/12, A.19500/27, A.19500/13, A.19500/23, A.19500/2, A.19500/17, A.19500/20, A.19500/25, A.19500/8, A.19500/19 (29 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.30353 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.46051, A.46052 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.45830 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.56297 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.55707 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. II.50230 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.51587 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.51877 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.51876 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.52515 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ogólna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A.41484 (1 egz.)
Dla pracowników AWF
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II.48882 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A.41483 (1 egz.)
E-book
W koszyku
Odzwierciedleniem aktualnych trendów – z perspektywy teoretycznej, metodycznej i praktycznej – są podejmowane zagadnienia badawcze zaprezentowane w kolejnych rozdziałach. Należą do nich: tematyka związana z analizą aktywności antyoksydacyjnej surowców, fortyfikacja żywności, modulowanie składu białka czy finalnie – projektowanie nowych produktów spożywczych. Omawiane są w nich również aspekty dotyczące modyfikacji bakterii probiotycznych zwiększającej ich adhezję do nabłonka jelitowego, jakości i bezpieczeństwa produktów regionalnych, jak również tzw. produktów typu borderline, powszechnie występujących w obrocie farmaceutycznym.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej